SOMMERBLOMSER ENDELIG kom sommeren og utenfor butikken BUGNER det av sommerblomster.
Vi velger ut kun de vakreste plantene, akkurat de sortene vi selv liker best, helst i sarte vakre pastellfarger!
Kom innom oss og la deg inspirere til å plante og dekorere i hagen, på terrassen ,på balkongen....hvor du måtte ønske.

Vi har et stort utvalg av dekorelementer til uteplassen....hva med et nydelig fuglebad...?
Kurver og sinkpotter til oppheng i taket,på veggen eller på gelenderet.

Tenk å sitte ute på en nydelig sommerdag å drikke deilig te av nydelige krus fra Miss Etoilé. Hva med å invitere en liten fuglefamilie til å bo i oliventreet..i et nydelig fuglehus.

....Dronning Ingrid pelargonia... sommerfugl-lavendel... lys lilla stemor... SOMMER!!

VELKOMMEN INNOM OSS I HOLLENDERGATEN!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mye vakre blomster og en flott butikk. Jeg har handlet mye hos dere og alltid fått god hjelp. Nydelig blå hortensia til dåpen til min sønn. I fjor sommer fikk jeg et oliventre i bursdagsgave. Jeg er veldig usikker på hvordan jeg bør stelle dette. Bør det få en større potte? Hvor hyppig skal det vannes osv. Har dere noen gode tips? Mvh Charlotte

Solstrand Blomster sa...

Hei!
Oliventrær trives best ute, men om vinteren bør du enten sette det inn på en kjølig lys plass(vinterhage eller drivhus), eller isolere det og sette det under tak. Men de siste vintrene vi har hatt her i bergen har jo vert ekstra kalde over lengre tid enn vanlig. Noe som har gjort at mange har mistet oliventrærene sine. Oliventrær må ha masse vann, fordi de står i så små potter, men det tåler å tørke lett ut. Derfor kan det være en fordel å potte det om i en større potte, så slipper du å vanne så ofte! Håper dette var til hjelp for deg:)
Mvh Eli på Solstrand Blomster