Planter i alle farger og fasonger!Hvordan står det til i vinduskarmen hjemme? Er det helt tomt? Eller noen visne stilker som stikker opp av blomsterpotta? Kanskje det hadde vært hyggelig med noe nytt og fint? Vi har planter til alle hjem.  Både planter som vil ha lite vann - eller mye vann - de som vil ha stell - og de som du nesten bare kan "glemme" og som holder seg like fint!
Kom innom oss i butikken og si hva du ønsker, vi finner planten som passer til deg! Vi gir deg tips og råd i forhold til plassering og stell. Bare spør oss!

 

 Akkurat nå er butikken full av alle slags planter, både sukkulenter (som er hardføre og trenger lite vann), nydelig duftende Sjasmin, grønne Bambus og mere til! Kom innom for en flott opplevelse for  både for øyne og nese!


Kanskje du har en grav å stelle? Vi har akkurat fått inn de flotte Julerosene som du kan plante ute nå og som tåler opp til 20 minusgrader! De vil stå og blomstre framover når vinteren nærmer seg. Både lyng i flotte farger og planter med røde bær (Gaultheria) er flotte ute nå om høsten. Velkommen til plantekjøp!Ingen kommentarer: